Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Greek WPA Finder: Ελέγξτε την ασφάλεια του δικτύου σας!

 
To Greek WPA Finderείναι ένα εργαλείο που βοηθάει στον έλεγχο ασφαλείας του δικού σας δικτύου.  Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να ανακτά τους  εργοστασιακούς κωδικούς, πολλών μοντέλων router, οπότε μπορείτε να διαπιστώσετε εάν στο δίκτυο σας υπάρχει κάποιο κενό ασφαλείας.


ΠΡΟΣΟΧΉ!! Εφαρμόστε το μόνο στο δικό σας router, και εάν συνδεθείτε σε κάποιο ξένο δίκτυο είστε υποχρεωμένοι να ενημερώσετε τον ιδιοκτήτη του για να διορθώσει  το κενό ασφαλείας.


ΜέγεθοςΈκδοσηΛειτουργικό
1.7 MB3.6.5Android 2.2+

========================= DOWNLOAD HERE ============================

Ανακαλύψτε τους Wifi κωδικούς γύρω σας, με το WiFi Sherlock.

Πρόκειται για μια ελληνική εφαρμογή για την Android συσκευή σας που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και η οποία περιέχει Wi-Fi κωδικούς στην περιοχή που βρίσκεστε. Η εφαρμογή βρίσκεται προς το παρόν σε Beta (δοκιμαστική) έκδοση και παρακάτω μπορείτε να δείτε την περιγραφή της.

WiFi Sherlock σας βοηθάει να ανακαλύψετε wifi κλειδιά από περιοχές γύρω σας. Βρίσκεστε κοντά σε καφετέρια, γυμναστήριο, εμπορικό κέντρο που προσφέρει ελεύθερο wifi στους πελάτες; O WiFi Sherlock μπορεί να το ανακαλύψει και να σας δώσει τον κωδικό του wifi (Αν είναι διαθέσιμος) Όλοι οι κωδικοί μοιράζονται από τους χρήστες. Μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας.



Ο WiFi Sherlock χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του FOURSQUARE για να πετύχει αυτό που κάνει. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια στην Βελτιστοποίηση του έτσι ώστε να σας δίνει τους πιο πρόσφατους κωδικούς με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο σε αντίθεσή με παρόμοιες εφαρμογές όπου το περιεχόμενό των κωδικών τους είναι παλιό και μη ενημερωμένο.


ΜέγεθοςΈκδοσηΛειτουργικό
2.5 MB1.2.1Android 2.3+
==========================DOWNLOAD HERE============================